Programs for educators and students

{[proCtrl.search.role.join(', ') || filters[0].translated ]}
  • All
  • För elever
  • För lärare
  • För både elever och lärare
{[proCtrl.search.grade_level.join(', ') || filters[1].translated ]}
  • Alla
  • Grund- och gymnasieskola
  • Universitet/högskola
  • För både elever och lärare

En professionell utvecklingserfarenhet som syftar till att hjälpa lärare från hela världen få ut det mesta av den innovativa Google-tekniken.

Besök webbplatsen
Program för certifierade innovatörer

Google RISE Awards är stipendier som främjar och stöder initiativ för datorundervisning utanför lektionstid för grundskole-/gymnasieelever över hela världen.

Besök webbplatsen
Google RISE Awards

Google Science Fair är en global tävling för åldrarna 13–18 år. Eleverna lämnar in ett projekt online och har chansen att vinna fantastiska priser.

Besök webbplatsen
Google Science Fair

CS4HS är ett årligt stipendieprogram som främjar utbildning inom datavetenskap över hela världen genom att koppla pedagoger till de färdigheter och resurser de behöver för att lära ut datavetenskap och koncept kring detta på ett kul och relevant sätt.

Besök webbplatsen
Computer Science for High School (CS4HS)

Googles program efter skoltid med fokus på att öka kapaciteten i datorutbildningen på grund- och gymnasieskolor för att ge eleverna mer tillgång till denna typ av utbildning.

Besök webbplatsen
CS First

Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.

Besök webbplatsen
Google Code-in (GCI)

En global programmeringstävling där professionella programmerare och elever löser svårare och svårare algoritmiska problem under flera omgångar.

Besök webbplatsen
Code Jam

Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.

Besök webbplatsen
Google Summer of Code (GSoC)

En möjlighet som ger universitetsstuderande en sällsynt inblick i den affärsmässiga sidan av teknikbranschen, dess karriärmöjligheter och ett värdefullt nätverk.

Besök webbplatsen
BOLD Immersion

Googles stipendier syftar till att inspirera och hjälpa eleverna att bli framtida ledare inom data och teknik genom att bryta ner de barriärer som hindrar dem från att ta sig in på dessa områden.

Besök webbplatsen
Elevstipendier

Vi ändrar hur miljarder användare får tillgång till information, gör affärer och tar kontakt med varandra. Var med oss ​​och gör häftiga saker som är viktiga.

Besök webbplatsen
Google Jobb och praktikplatser för elever

Google.org investerar miljontals dollar årligen i organisationer som gör datorvetenskapliga program mer inkluderande, som Girls Who Code, Code2040 och Code.org.

Besök webbplatsen
Google.org

Computational Thinking (CT) omfattar en uppsättning färdigheter och metoder för problemlösning som programvaruutvecklare använder för att skriva program som ligger till grund för de datorapplikationer du använder som sökning, e-post och kartor

Besök webbplatsen
Computational Thinking

Hash Code är en teambaserad programmeringstävling som anordnas av Google. Du väljer team och programmeringsspråk, vi väljer ett verkligt tekniskt problem att lösa. Är du redo för utmaningen?

Besök webbplatsen
Hash Code

Ett tre dagar långt sommarprogram för universitetsstudenter som vill arbeta med annonsförsäljning eller marknadsföring.

Besök webbplatsen
AdCamp
Your search has returned no results. Please revise your search criteria and search again.