Fortsätt till innehåll

Ta del av senaste nytt och få ut mesta möjliga av Google Workspace

I takt med att fler personer inom institutionen börjar använda Google Workspace blir fler möjligheter till samarbete, innovation och produktivitet tillgängliga. Hjälp lärare och administratörer att djupdyka i Google Workspace, för samman olika grupper inom skolan och håll koll på de senaste produktuppgraderingarna.

Ge pedagoger och Google Workspace-administratörer fler möjligheter

Sammanför pedagoger och administratörer med den utbildning de behöver för att lyckas. Det finns program för yrkesutveckling och utbildningar som utförs både personligen eller online och de kan antingen ledas av en expert eller vara självstudier, så att alla får ut mesta möjliga av Google Workspace.

An administrator sitting next to an educator providing Google Workspace guidance on her computer

Gör ännu mer med Google Workspace for Education

Efter den första lanseringen är det enkelt att uppgradera Google Workspace genom att aktivera fler alternativ, lägga till nya användare och uppgradera verktyg och tjänster. Kontakta en Google Workspace-expert om du vill veta mer om alternativen och hur du tar nästa steg.

An illustration of a Chromebook displaying Google Docs next to a smartphone with Gmail opened

Skapa kontakt mellan lärare och elever med Course Kit

Hjälp alla att få ut mer av tekniken med hjälp av Course Kit. Course Kit är en gratis uppsättning verktyg som integrerar Google Workspace med den befintliga lärplattformen för att underlätta och effektivisera undervisning, kommunikation och samarbete.

Ta del av fler verktyg och tjänster

Google Workspaces verktyg är kraftfulla på egen hand, men de fungerar ännu bättre tillsammans. Förbättra integrationen, effektiviteten och produktiviteten genom att aktivera fler tjänster.

Skapa kontakt mellan campus och samhället runtomkring

Det är enkelt att lägga till användarkonton i Google Workspace, oavsett om det gäller enskilda nyanställda eller hela avdelningar. Synkronisera hela institutionen på samma plattform.

Lägg till fler funktioner

Uppgradera och få avancerade säkerhetsfunktioner och premiumverktyg för samarbete med Google Workspace for Education Standard, the Teaching and Learning Upgrade eller Google Workspace for Education Plus.

A pair of students are locked in a discussion about Google tools. One holds his hand up to drive home his point.

Engagera dig och fortsätt utvecklas

Få kontakt med en global grupp bestående av användare, administratörer och experter på Google Workspace och ta del av inspiration, hjälp och nyheter och evenemang för Google Workspace.

Nyheter i Google Workspace

Titta på demonstationsvideor och prenumerera på bloggen för att få de senaste uppdateringarna för Google Workspace-administratörer

Utbildningscentret för Google Workspace

Ta del av utbildningsguider, svar på vanliga frågor och andra användbara Google Workspace-resurser som omvandlingsgalleriet där du hittar uppslag för hur du kan få ut mesta möjliga från Google Workspace.

Administratörsgruppen för Google Workspace

Dela och ta del av rekommendationer och tekniska tips och få exklusiv tillgång till den konfidentiella produktplanen för Google Workspace for Education.

Webbinarier på Education OnAir

Delta i webbinarier och digitala evenemang om nya verktyg och idéer från Google for Educations experter, partner och användare.

Fortsätt utforska