Hitta en Google Educator Group i närheten

Med hjälp av Google Educator Groups (GEG-grupper) kan pedagoger träffas både personligen och online för att lära sig, dela med sig och inspirera varandra.

Lärare in en Google Educator Group i Indien lyssnar intensivt på ett seminarium.

Vad är Google Educator Groups?

GEG-grupper sätter engagerade pedagoger i kontakt med varandra för att diskutera fördelarna med teknik i skolor, klassrum och samhällen över hela världen, både online och genom lokala evenemang offline. Dessa grupper utgör ett forum för pedagoger där de kan samarbeta, dela med sig av sina erfarenheter och stödja varandra.

Vem som helst kan gå med

Du kan vara rektor, skoladministratör, lärare, elev eller någon som är intresserad av att använda Googles produkter för att hjälpa andra med inlärningen.

Drivs av pedagoger och personer som du

Varje grupp organiseras av en lokal volontär (GEG-ledare) och är helt fristående från företaget Google.

Delta i evenemang – online och offline – utan kostnad

Följ en grupp på Google+ för att få uppdateringar och träffa medlemmar på kommande GEG-evenemang i närheten. Alla GEG-evenemang är kostnadsfria.

”Jag gick med i GEG för att [komma i kontakt med] ett nätverk med tiotusentals andra certifierade pedagoger runt om i världen. Jag kan skicka ett meddelande till en av mina grupper, till exempel: ’Jag försöker hitta ett sätt att hjälpa mina elever att förstå var viktiga historiska händelser utspelade sig med hjälp av Google Earth’, och lära mig hur andra lärare gör i sina klassrum.”

Donnie Piercey, Samhällsvetenskapslärare och specialist på teknikintegrering, Eminence Independent School
En statisk världskarta visar mängden Google Educator Groups runt om i världen.

Gå med i en grupp i närheten

Utforska Google Educator Groups och träffa lärare i ditt område som använder Googles lösningar för att främja inlärningen i skolan, klassrummet och samhället.

Nyheter och berättelser från Google Educator Groups

Donnie Piercey är lärare i årskurs fem och Google-certifierad pedagog. Han använder teknik för att förändra elevernas inlärning (Foto: James Allen, Eminence Independent School)

Undervisa om varför, inte hur: Mina lärdomar från Googles certifieringsutbildning

Donnie Piercey är samhällskunskapslärare och specialist på teknikintegrering. Han delar med sig av sin väg till att bli Google-certifierad pedagog och hur certifieringen hjälpt honom att främja inlärning och kreativitet i klassrummet med hjälp av teknik.

Kom igång

Kom igång med en Google Educator Group

Samarbeta, dela och få stöd från andra lärare genom lokala evenemang och workshoppar i området där du bor.