Eleverna i Brooklyn Prospect Charter School studerar globala frågor med verktyg från Google for Education

Utmaning

Brooklyn Prospect Charter behövde ett sätt att ge sin socialt medvetna studentkår tillgång till internet och molnet så att de kan göra efterforskningar och samarbeta om globala problem. Den teknikmedvetna skolan har ett program som låter elever och personal att ta med sina egna enheter. På så sätt kan de använda de enheter som fungerar bäst för dem. På grund av detta letade de efter en tekniklösning som fungerade för alla enheter. Fakulteten ville också ge lärarna mer professionella utvecklingsresurser

"Eleverna tycker att det är spännande med teknik. Det motiverar dem att arbeta hårdare."

Tyra Frederick, Koordinator för teknik i undervisningen och gymnasielärare i engelska, Brooklyn Prospect Charter

Lösning

Brooklyn Prospect Charter Schools lanserade G Suite for Education, Chromebook-datorer och Google Classroom för alla elever och lärare. ”Beslutet hade stort stöd av fakulteten. Lärarna och personalen har använt Gmail från början och använder aktivt G Suite for Education för att dela information och samarbeta”, säger Tyra Frederick som arbetar både som instruktör i pedagogisk teknik och som engelsklärare på Brooklyn Prospect Charter.

Organisationsprofil

Brooklyn Prospect ligger i den livliga och mångfaldiga stadsdelen Brooklyn i New York City. Skolan har ungefär 1 000 elever från förskoleklass till årskurs 12 och 200 lärare och personal. Som en International Baccalaureate World School lägger skolans läroplan stor vikt vid att utveckla elevernas kreativitet och internationella medvetenhet. Målet är att förbereda eleverna för att bli globala medborgare genom att utmana dem med projektbaserat lärande som fokuserar på problemlösning genom kritiskt tänkande.

Produkter som används

Ladda ned

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.