Innovativa Clarkstown Central School District hjälper Google att skapa företagets senaste produkt – Classroom

Utmaning

Arbetet med program och utrustning som var både krånglig och dyr överbelastade lärarna i Clarkstown Central School District. Teamet för undervisningsteknik och deras kolleger behövde en enkel och lättanvänd lösning för klassrumshanteringen.

"Lärarna kan blixtsnabbt dela ut uppgifter och på så sätt maximera elevernas inlärning i klassrummet."

Paul Lepore, SO-lärare i årskurs 8, Felix Festa Middle School

Lösning

Efter att ha använt Google Classroom i några månader såg lärare och IT-team två huvudfördelar: ökat elevengagemang och ett mer organiserat klassrum. Med hjälp av Google Classroom hölls elevernas hemuppgifter organiserade, de fick efterlängtade samarbetsverktyg och program som var lätta att använda och distribuera.

Organisationsprofil

Clarkstown Central School District (CCSD) har ungefär 8 600 elever i södra New York. Clarkstown är stolta över att ha småskalig skolmiljö, samhällsengagemang och fokus på individen. I distriktet finns tio grundskolor, en högstadieskola och två gymnasieskolor, samt ett center för alternativ utbildning för elever i grund- och gymnasieskolor. Distriktet erbjuder innovativa program för sina studenter med hjälp av webbaserad teknik och var ett av de första som började använda G Suite for Education och många andra innovativa verktyg. Även när budgeten är stram hittar distriktet sätt att ge sina anställda och elever rätt verktyg.

Produkter som används

Ladda ned

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.