Jackson Preparatory School hjälper lärarna att skapa balans mellan arbete och privatliv med Google for Education

Utmaning

För att hjälpa lärarna att få bättre balans mellan arbete och fritid ville ledningen ersätta skolans åldrande teknik (en kostnadsfri lösning med Linux) som var både tidsödande att hantera och svår att lära sig för nya lärare. De behövde en kostnadseffektiv molnlösning som var lätt att komma igång med för lärarna och som de kunde använda för att bedöma uppgifter hemma utan att behöva bära runt på högar med papper. Förutom att hjälpa lärarna ville skolan också ge eleverna tillgång till teknik som skulle förbereda dem inför högskolestudier och framtida karriärer.

"Jag har minskat tiden jag står framför en kopiator markant i år genom att skicka ut dokument, kalkylark och planeringar via Google Classroom och dela quiz via Formulär."

Hunter Upchurch, Lärare i spanska, Jackson Preparatory School

Lösning

År 2011 införde Jackson Preparatory School G Suite for Education (tidigare Google Apps for Education) för alla de 836 eleverna och 110 lärarna. År 2014 blev Google Classroom ett välkommet tillägg till G Suite for Education. För att hjälpa alla lärare och personal att använda de nya verktygen hade skolan en fortbildningsworkshop en morgon då lektionerna började sent. Workshopen hjälpte lärarna att komma igång snabbt utan att behöva jobba över eller jobba på helgen.

Organisationsprofil

På Jackson Preparatory School i Jackson, Mississippi, är tekniken viktig både för att förbereda eleverna inför högskolestudier och för att ge de duktiga lärarna balans mellan yrkesliv och privatliv. Skolan har 836 elever i årskurs 6–12 och omfattande program inom idrott och humaniora, så lärarna på Jackson Preparatory School har mycket att göra. Googles molnteknik sparar tid åt lärarna så att de kan bidra mer aktivt till lokalsamhället.

Produkter som används

Ladda ned

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.