University of Michigan förenar 19 skolor i en samarbetskultur med G Suite for Education

Utmaning

Michigans institutioner och college drevs som autonoma akademiska enheter med flera skilda tekniksystem som överlappade varandra men inte fungerade ihop. IT-teamet på Michigan såg en möjlighet att effektivisera sina tekniska tjänster och införa en lösning för e-post, kalendrar och dokument som underlättade samarbete.

"När G Suite for Education introducerades var det en stor lättnad. Tidigare var det väldigt svårt för studenter och lärare att synkronisera sin information. Jag har ännu inte stött på någon annan verktygslåda som har så många funktioner som G Suite."

Jeff Ringenberg, lärare på elektrotekniska och datavetenskapliga institutionen

Lösning

När Michigans universitet började utreda möjligheten att byta system insåg IT-teamet att 40 till 50 procent av e-posten som skickades till Michigans domän vidarebefordrades till Gmail. Efter omfattande feedback från lärare, studenter och personal beslutade Michigan hösten 2011 att använda G Suite for Education på alla institutioner (utom medicinska fakulteten) för e-post, kalendrar och dokument.

Organisationsprofil

University of Michigan (ofta kallat bara Michigan) grundades 1817 i Ann Arbor och är USA:s bästa forskningsinstitution enligt QS World University Rankings® 2014–2015. Michigans universitet erbjuder 260 utbildningsprogram på 19 institutioner och college, utbildar över 43 000 studenter på kandidat-, master- och doktorsnivå samt i högre yrkesstudier och har 6 800 fakultetsanställda. Michigan lägger tonvikten på mångfald hos studenterna och är känt för att ”ge vanliga människor en ovanlig utbildning”.

Produkter som används

Ladda ned

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.