Verktyg för klassrum av alla storlekar och budgetar

Tekniken ändrar vad som är möjligt i skolan och öppnar för nya lösningar på stora undervisningshinder. Med våra enheter, appar och resurser är det lätt att utnyttja teknikens kraft i klassrummet.

A dell Chromebook

Främja lärande med Chromebook

Chromebook är en mångsidig enhet med dynamiskt innehåll och G Suite inbyggt – perfekt att dela i klassrummet eller en enhet per elev. De är lätta att använda och hantera.

Vi presenterar Chromebook

Främja samarbete med G Suite for Education

Främja samarbete med G Suite for Education

Hela 70 miljoner lärare och elever använder G Suite for Education, en uppsättning kostnadsfria och säkra produktivitetsverktyg. Med populära verktyg som Gmail och Google är det lätt att samarbeta i klassrummet.

Bekanta dig med G Suite

Spara tid och håll ordning med Google Classroom

Spara tid och håll ordning med Google Classroom

Tänk på Google Classroom som din kommandocentral. Skapa klasser, dela ut uppgifter, skicka feedback – allt på samma plats. Det sker direkt. Du slipper papper. Det är enkelt.

Läs mer om Google Classroom

Engagera eleverna med digitala verktyg

Engagera eleverna med digitala verktyg

Digitala verktyg kan hjälpa lärare att skapa digitala medborgare, världsutforskare och ambitiösa utvecklare. Köp rabatterade paket med populära verktyg för saker som ofta behövs i klassrummet, till exempel videor, poddsändningar eller programmering. Använd våra kostnadsfria appar som Google Earth, WeVideo och Google Sök.

Utforska digitala verktyg

Verkliga berättelser

Hur mäter man effekten av teknik i klassrummet? Utforska resultatet från 16 månaders undersökning där Evergreen Education Group lyfter fram fördelar med verktyg från Google for Education enligt lärare, elever och administratörer.

Utforska alla berättelser

Resurser inom datavetenskap

Vi erbjuder verktyg och produkter som tar teknikbaserad undervisning till klassrummet.

Läs om vårt arbete inom datavetenskap

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.