En lösning för lärare och elever

Det spelar ingen roll hur stor din skola eller budget är.
Google erbjuder enkla verktyg som engagerar eleverna när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst.

Skaffa Google till din skola

Program för lärare och elever

Delta tillsammans med andra som utforskar sina intressen
och gör skillnad i världen.

Program för certifierade innovatörer
Program för certifierade innovatörer
En professionell utvecklingserfarenhet som syftar till att hjälpa lärare från hela världen få ut det mesta av den innovativa Google-tekniken.
Google RISE Awards
Google RISE Awards
Google RISE Awards är stipendier som främjar och stöder initiativ för datorundervisning utanför lektionstid för grundskole-/gymnasieelever över hela världen.
Google Science Fair
Google Science Fair
Google Science Fair är en global tävling för åldrarna 13–18 år. Eleverna lämnar in ett projekt online och har chansen att vinna fantastiska priser.
Computer Science for High School (CS4HS)
Computer Science for High School (CS4HS)
CS4HS är ett årligt stipendieprogram som främjar utbildning inom datavetenskap över hela världen genom att koppla pedagoger till de färdigheter och resurser de behöver för att lära ut datavetenskap och koncept kring detta på ett kul och relevant sätt.
CS First
CS First
Googles program efter skoltid med fokus på att öka kapaciteten i datorutbildningen på grund- och gymnasieskolor för att ge eleverna mer tillgång till denna typ av utbildning.
Google Code-in (GCI)
Google Code-in (GCI)
Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.
Code Jam
Code Jam
En global programmeringstävling där professionella programmerare och elever löser svårare och svårare algoritmiska problem under flera omgångar.
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.
BOLD Immersion
BOLD Immersion
En möjlighet som ger universitetsstuderande en sällsynt inblick i den affärsmässiga sidan av teknikbranschen, dess karriärmöjligheter och ett värdefullt nätverk.
Elevstipendier
Elevstipendier
Googles stipendier syftar till att inspirera och hjälpa eleverna att bli framtida ledare inom data och teknik genom att bryta ner de barriärer som hindrar dem från att ta sig in på dessa områden.
Google Jobb och praktikplatser för elever
Google Jobb och praktikplatser för elever
Vi ändrar hur miljarder användare får tillgång till information, gör affärer och tar kontakt med varandra. Var med oss ​​och gör häftiga saker som är viktiga.
Google.org
Google.org
Google.org investerar miljontals dollar årligen i organisationer som gör datorvetenskapliga program mer inkluderande, som Girls Who Code, Code2040 och Code.org.
Computational Thinking
Computational Thinking
Computational Thinking (CT) omfattar en uppsättning färdigheter och metoder för problemlösning som programvaruutvecklare använder för att skriva program som ligger till grund för de datorapplikationer du använder som sökning, e-post och kartor
Hash Code
Hash Code
Hash Code är en teambaserad programmeringstävling som anordnas av Google. Du väljer team och programmeringsspråk, vi väljer ett verkligt tekniskt problem att lösa. Är du redo för utmaningen?
AdCamp
AdCamp
Ett tre dagar långt sommarprogram för universitetsstudenter som vill arbeta med annonsförsäljning eller marknadsföring.

Google for Education 101
(på 101 sekunder)