Hjälpa lärare i grund- och gymnasieskolan att göra ett större intryck

Elevers upplevelse av grundskolan har stor inverkan på deras framtid. Med delbara enheter och samarbetsverktyg från Google for Education kan lärarna förbereda eleverna för framtiden med hjälp av nya och mer engagerande sätt att lära sig allt de behöver för att lyckas.

Verktyg för samarbete, kommunikation och kreativitet

Med Google for Education får lärarna mer tid att anpassa inlärningsupplevelsen och behöver inte ägna lika mycket tid åt det administrativa. Eleverna kan lära sig modern problemlösning och få de kunskaper och färdigheter de behöver i sina karriärer, med tillgänglighetsfunktioner som hjälper alla elever att göra ett så bra jobb som möjligt.

Enkel IT-administration för organisationer av alla storlekar

Google for Education-produkterna är enkla att implementera, använda och hantera. Med bara några klick kan IT-administratören konfigurera nya enheter och hantera policyer på en hel skola eller i ett helt skoldistrikt. Tack vare den automatiserade och molnbaserade hanteringen blir bearbetningen smidig och alla användare hålls uppdaterade.

Budgetvänlig och med säkerheten inbyggd

G Suite och Classroom är kostnadsfria för skolor och delbara Chromebook-enheter gör teknikens fördelar enkla och prisvärda för fler elever – med support dygnet runt och flera säkerhetslager som skyddar såväl elever som data.

”Genom att kombinera G Suite for Education med Chromebook-enheterna fick vi ett riktigt smidigt, effektivt och innovativt inlärningssystem som har stöd för vår anpassade inlärningsmiljö. Vi skulle aldrig kunna göra detta utan att använda Chromebook-enheter och G Suite for Education.”

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Läs mer om hur grund- och gymnasieskolor gör skillnad med Google

Se alla fallstudier

Connect with Reference Districts near you to learn about their experiences with Google for Education

Det gick inte att läsa in innehållet
Försök igen senare.

Precisera sökningen
Precisera:
Districts  ({[ districtsCtrl.districts.list.length ]})

Hjälp teamet att komma igång

Vill du använda verktyg från Google på din skola? Vi har allt du behöver. Vi kan erbjuda program, utbildningar och support för att du ska få ut så mycket som möjligt av Google for Education, oavsett om du är lärare eller administratör.

Lärarcenter

Sök bland en samling av kostnadsfria utbildningsresurser online som hjälper lärare att använda Googles teknik effektivt i klassrummet.

Få utbildning
Konfigureringsguider

Hitta resurserna ditt IT-team behöver för att planera, implementera och ge support för G Suite och Chromebook på din skola.

Visa konfigureringsguider
Support för produkter

Få svar på frågor och få tillgång till guider, självstudiematerial, användarforum och support för Google for Education-produkterna.

Få produktsupport
A female teacher explaining in detail some interesting topic to a man, most likely a colleague.

Stöd till lärare och elever världen över

Utöver produkterna vi utvecklar ger Google stöd åt lärare och elever världen över genom att skänka över 50 miljoner USD och tillhandahålla tekniska resurser och expertis från våra egna volontärer. Till exempel samarbetar vi med organisationen Digital Promise för att utveckla Dynamic Learning Project, ett dynamiskt inlärningsprojekt som tillhandahåller handledningsprogram om utbildningsteknik för lärare på skolor i utsatta områden. Det här är ett av de sätt vi arbetar på för att överbrygga möjlighets- och utbildningsklyftorna, eftersom en bättre utbildning i dag innebär en bättre värld i morgon.

Läs mer

Prata med en expert

Kontakta en expert på Google for Education om du vill ha personlig hjälp att välja rätt produkter för skolan eller distriktet där du arbetar.

Tack för att du registrerade dig!

Vi vill gärna veta vad du är intresserad av.